Дівам – увага до дрібниць, Водоліям – ініціатива: гороскоп на 15 серпня

А Овни зможуть покращити фінансове становище

ОВНИ

Час подумати про майбутнє. Серйозно задумайтеся над тим, що б ви хотіли змінити. Цього дня можуть з’явитися хороші ідеї, які допоможуть покращити фінансове становище.

ТЕЛЬЦІ

Шукайте гармонію. В першу чергу - в собі. Хоча б на цей день. Обережність і дисциплінованість збільшать шанси на успішне вирішення ваших справ.

БЛИЗНЮКИ

Вашої енергії вистачить на десятьох, але вирішити важливу проблему поки не вдасться. Вам варто спробувати абсолютно новий та несподіваний підхід.

РАКИ

Вам буде важко зосередитися на якихось справах, бо думки будуть далеко. Цього дня вас більше цікавитимуть приватні справи.

ЛЕВИ

Ви зможете отримати те, що давно хочете. І, можливо, саме цього дня ви отримаєте ту інформацію, якої бракувало для вдалого вирішення якоїсь проблеми.

ДІВИ

Ви можете бути задоволеними собою, якщо ретельно поставитеся до усіх дрібниць. Працюйте на результат і не звертайте увагу на незначні непорозуміння.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно щось змінити в житті, додати різноманітності. Яскраві враження та емоції зарядять вас на майбутні звершення.

СКОРПІОНИ

Цей день добре присвятити творчості. Не бійтеся експериментів, забудьте про критику та просто спробуйте висловити свої переживання.

СТРІЛЬЦІ

Вам потрібно визначитися з тим, якій справі присвятити всю увагу та час. Оцініть перспективи й беріться до роботи.

КОЗЕРОГИ

Намагайтеся спокійно реагувати на зауваження, хто б їх вам не робив. Немає нічого страшного в тому, щоб прийняти допомогу порадника та виправити помилки. Ображатися буде нерозумно.

ВОДОЛІЇ

Беріть ініціативу у свої руки. У вас з'явиться можливість зробити все так, як ви вважаєте за потрібне. Тільки намагайтеся робити це з розумом.

РИБИ

Зараз складається хитка та мінлива ситуація в особистому житті. Будьте обережні у своїх висловлюваннях.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень