Подумайте двічі перед тим, як... віддати свій вживаний одяг нужденним

Це небезпечно з енергетичної точки зору

У час війни мільйони українців прагнуть допомогти нужденним. Зокрема людям, які  втратили дім й всі свої речі. Ще поширенішим стало явище передачі одягу та взуття у нормальному стані тим, хто його потребує.

Втім, це певною мірою може нашкодити власнику таких речей в енергетичному сенсі, вважає філософ та письменниця Марія Ніколаєва.

Одяг є психологічним захистом для людини. Він стає її другою шкірою, захистом, способом презентації свого соціального статусу. Згодом ми ніби зливаємося з улюбленими речами та своїм іміджем. Тому деяким людям так складно уявити, що їхній одяг носитиме хтось інший — начебто хтось вкрав у нас частинку особистості, - пояснює Ніколаєва.

Схожі почуття й у людей, які вдягають вживаний одяг. Люди можуть почуватися незатишно, ніби їм нав’язують чужі думки.

Фахівчиня пояснює, якщо у людини недостатньо сили, аби протистояти таким почуттям, то краще цього не робити. Адже це буквально може позначитися на здоров'ї та настрої.

Речі, які ми носимо, «наповнюються» нашою особистою енергетикою, стаючи своєрідним двійником нашої аури. Якщо ми добровільно розлучаємося з ними, то ніби передаємо комусь свій енергетичний захист. У такому разі ми ризикуємо втратити життєву силу. Але перед передачею речей на благодійність, можна їх очистити, анулювати канал енергетичного зв'язку з річчю.

Якщо передаєте речі на благодійність, не треба за ними сумувати чи шкодувати їх. Це погано позначиться на людях, яким дістанеться цей одяг.

Звичайно, робити добрі справи потрібно, і від цього ніхто не сміє вас відмовляти. Але пам'ятайте, що у відповіді за своє щастя саме ви, і якщо добра справа цьому заважає, то це вже можна кваліфікувати як самошкідництво. Розлучаючись з речами, переконайтеся, що ви вже не залежите від них та не ідентифікуєте з ними свій образ, — рекомендує письменниця.

 

Джерело: ФАКТИ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень