Люди, яким бракує грошей на харчі, отримають більше за програмою «єДопомога»

Йдеться про гроші, які надають на купівлю продуктів у супермаркетах 

Українці, які потребують допомоги і користуються платформою єДопомога, з липня зможуть отримати більше коштів на купівлю продуктів і товарів у супермаркетах. Оновлення стосується програми Передплати продуктів й товарів, ініційованої компаніями Mastercard і Fozzy Group.

Про це повідомили у Мінсоцполітики.

Через платформу єДопомога кожен охочий може стати благодійнком. Для цього на платформі потрібно обрати заявку на допомогу і сплатити Передплату – на суму 200, 500 або 1000 грн. Після цього заявник отримає спеціальний цифровий код, який можна використати на купівлю необхідних продуктів і товарів для дому в торговельних мережах: «Сільпо», Le Silpo, «Фора», «Thrash!Траш!» або

Тепер до кожної передплати протягом 3-х місяців, починаючи з липня, сума допомоги збільшуватиметься:

  • при оплаті 200 грн додаватиметься 50 грн,
  • при оплаті 500 грн –  75 грн,
  • при оплаті 1000 грн – 100 грн.

Як отримати допомогу

Для цього потрібно зареєструватися на платформі єДопомога.

Тоді ви маєте залишити заявку на допомогу з переліком необхідних вам товарів.

Коли Благодійник обере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та/або смс-повідомлення на номер мобільного.

 

Щоб скористатися допомогою, під час покупок на касі потрібно надати цифри коду з СМС або ж показати Передплату єДопомога зі штрих-кодом для сканування.

Передплата єДопомога, сплачена 1 липня 2022 або ж пізніше, дійсна впродовж 30 днів з дати оплати і може бути використана лише для покупок у вищевказаних торговельних мережах.

Як стати Благодійником

У цьому випадку також треба зареєструватися на платформі єДопомога.

Після цього оберіть заявку, яку хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 грн.

Оплатіть обрану вами суму (при оплаті коштів карткою Mastercard, заявник додатково отримає від 50 до 100 грн, залежно від суми вашої допомоги).

Після використання заявником допомоги, Благодійники отримуватимуть на пошту підтвердження із переліком придбаних товарів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень