Печериці мариновані нашвидкуруч (РЕЦЕПТ)
Інгредієнти:
- печериці (бажано маленького розміру) - 500 г
- олія соняшникова рафінована - 50 г
- оцет 9% - 25 г
- часник - 2 зубчики
- лавровий лист - 1-2 шт.
- духмяний перець - кілька горошин
- сіль - 1 ч. л. без вершка
- цукор - 1 / 2 ч. л.
- зелень кропу
Гриби добре помити і повністю обсушити. Якщо використовуються гриби великого розміру, – їх слід розрізати на 2-4 частини.
Часник подрібнити ножем. В каструлю налити олію, оцет, додати подрібнений часник, сіль, цукор, лавровий лист, духмяний перець. Все перемішати, довести до кипіння.
Як тільки маринад закипить, в каструлю викласти гриби. Гриби перемішати з маринадом, накрити кришкою і на малому вогні варити 20 хвилин.
Додатково воду не доливати, печериці пустять достатньо власного соку.
Зварені печериці попробувати на смак, при потребі додати оцту, солі, перемішати й повністю охолодити в маринаді. Охолоджені гриби притрусити січеною зеленню кропу і подавати до столу.
Печериці мариновані нашвидкуруч готові.
Смачного!
Джерело: smachno.in.ua
Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ