Пастор із Тернополя порекомендував вивести жінку на «псячий рівень» (ВІДЕО)

Відео набирає десятки тисяч переглядів

Стосунки чоловіка та дружини – непроста річ. Одружитися та прожити все життя з однією людиною вдається не всім. Часто подружжя не може подолати кризові періоди і приймає рішення про розлучення.

Хоча насправді зберегти любов і повагу дуже просто, каже пастор з Тернополя Іван Пендлишак. Він вважає, що дружину треба вивести на «псячий рівень».

Виявляється — все просто

Щоб шлюб був щасливий, партнери мають бути задоволені. А це означає, що чоловіку чи дружині треба постійно приділяти увагу та робити приємні речі.

Пастор навів приклад чоловіка, який дбає про свою собаку. Мовляв, для домашніх улюбленців чоловіки купують смаколики, купають їх, вигулюють, гладять за вушком. Якби чоловіки так поводилися з жінками, то у сім’ї був би завжди мир.

Більше – у відео.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень