Все не просто так: Як на характер людини впливає черговість її народження у сім’ї

Цього ви точно не знали

Старші та молодші діти з однієї родини мають абсолютно різні риси характеру та інтереси по життю. Все залежить від черговості появи у сім’ї.

Молодша дитина

Найменші діти розвивають у собі дух бунтівника, і більшість з них схильні ризикувати, наприклад, відкривати власний бізнес. Вони мають безліч хобі та захоплень, чого не можна сказати про їх старших братів і сестер.

Середня дитина

Такі діти, ймовірно, постійно допомагають іншим членам сім’ї. Вони часто ставлять інтереси інших людей вище своїх власних. Крім того, вони дуже товариські й мають багато друзів.   

Старша або єдина дитина

У таких дітей є найбільше шансів досягти успіху без сторонньої допомоги. У них переважають лідерські якості, але також  вони схильні погоджуватися з думкою інших людей. Це допомагає знаходити спільну мову з усіма, але не жертвувати своїми інтересами.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень