Сумісність пари за датами народження: як прорахувати ваше число

Секрети нумерології і поради

Нумерологія – це вчення про вплив чисел на долю людини. Вважається, що з її допомогою можна дізнатися головні риси характеру, таланти, а також слабкі та сильні сторони особистості.

Одна з нумерологічних формул – розрахунок сумісності пари за датою народження партнерів. Це, мовляв, допоможе визначити, наскільки гармонійною буде ваша пара, а ще – на які аспекти у ваших стосунках варто звернути увагу, аби стосунки були надійними і довготривалими.

Як розрахувати любовну сумісність за датою народження

Для кожної пари існує число, яке відображає всю суть взаємин. Сумісність пари розраховується за допомогою усіх чисел, з яких складається дата народження кожного з партнерів.

Для того, щоб визначити сумісність, вам необхідно знати число, місяць та рік народження обох партнерів. Ці числа потрібно послідовно додавати, аж поки у вас вийде однозначне число.

 

Тобто це має бути цифра від 1 до 9.

Наприклад, дата народження жінки – 28.07.1999.

Вам необхідно додати всі цифри між собою: 2 + 8 + 0 + 7 + 1 + 9 + 9 + 9 = 45. Далі потрібно складати їх доти, доки не вийде однозначне число. В цьому випадку: 4 + 5 = 9.

Наступним кроком буде розрахунок чисел у даті народження чоловіка.

Наприклад, дата народження чоловіка – 26.02.1997.

Додаємо цифри, так само як з датою народження жінки: 2 + 6 + 0 + 2 + 1 + 9 + 9 + 7 = 36. Далі потрібно складати їх доти, доки вийде однозначне число. В такому випадку: 3 + 6 = 9.

За відповідним принципом потрібно розрахувати індивідуальні числа чоловіка та жінки. В цьому випадку: 9 + 9 = 18.

 

Якщо вашим результатом виявилось двозначне число, то необхідно продовжувати складати цифри, аж доки ви не отримаєте одну-єдину цифру. В цьому випадку: 1 + 8 = 9.

Готово! Число, яке ви отримали, і буде відповіддю на питання про те, що очікує вашу пару в майбутньому. Тепер ви можете дізнатися результат розрахунку сумісності у вашій парі.

Один

Це значить, що союз буде довгим та надійним. Стосунки будуть засновані на взаємоповазі. Також це число вказує на амбітність пари, яку найчастіше об’єднують спільні інтереси в житті. Такі пари дуже рідко конфліктують, натомість надають перевагу об’єднанню зусиль для того, щоб разом досягати поставлених цілей.

Для того, щоб стосунки в парі були гармонійні та міцні, важливо розв’язувати проблеми тільки між собою - без залучення сторонніх.

Двійка

Партнери у таких взаєминах полюбляють романтику та сентиментальність. Проблемою може стати запальний характер одного з партнерів. В такому випадку вони будуть звинувачувати один одного та провокувати все нові і нові конфлікти.

Партнерам необхідно навчитися спокійно слухати один одного і шукати компроміси.

Трійка

Зв’язок між такими людьми буде довготривалим та міцним. Повага, взаємодопомога та вміння слухати – ось що сприяє гармонії у таких парах.

У нумерології трійка вказує на міцні та стабільні стосунки. У таких парах рідко відбуваються конфлікти, а якщо вони й трапляються, то партнери швидко знаходять компроміс. Такі партнери люблять аналізувати свої взаємини та працювати над їх покращенням. Вони поважають один одного, вміють слухати, а також готові розв’язувати проблеми разом.

Четвірка

Четвірка означає, що обидва партнери – однолюби. Їм комфортно разом, а в їхніх стосунках панує гармонія.

Найчастіше такі взаємини розвиваються повільно, проте з часом стають дуже міцними. Тепло в стосунках робить їх щирими. Протягом життя такі партнери працюватимуть над розвитком своїх відносин й будуть оточувати один одного турботою.

П’ятірка

П’ятірку називають щасливим числом, тому пов’язані з ними пари оточені любов’ю та турботою. Партнери в таких взаєминах оберігають своїх коханих та уважно ставляться до їхніх потреб. Варто звернути увагу на те, що в таких союзах партнери можуть бути досить імпульсивними. Це може стати причиною для сильної сварки, тому що кожен буде наполягати на своєму та намагатися бути в парі головним.

У таких стосунках партнерам варто звертати увагу на їх спільні інтереси та плани, тоді союз буде пристрасним і щасливим.

Шістка

Зійтися парам з цим числом вдасться не відразу, а в стосунках партнери нерідко стикаються з ревнощами. Партнери часто можуть ставати владними та відгороджувати свого коханого від всього світу, тому часто між ними виникає безліч конфліктів, які можуть призвести до розставання.

Ті пари, які подолають ці труднощі, зможуть утворити щасливий та міцний союз. Фахівці у галузі нумерології рекомендують закоханим навчитися довіряти своєму партнеру.

Сімка

Під впливом сімки найчастіше утворюються пари, в яких партнери не виявляють необхідної активності та емоцій. У таких взаєминах партнери звикли відповідати за себе і не замислюватися над думкою оточуючих.

Перевагою таких пар є безмежна довіра, а також вміння не заважати другій половинці та розуміти потреби один одного.

Вісімка

У таких парах закохані відчувають сильний прояв пристрасті, але при цьому досить часто сваряться, а часом навіть ненавидять один одного. Якщо виникне сварка, вона може перерости у грандіозний скандал.

Однак жоден із них ніколи не допустить навіть думки про розлучення. Парам з таки числом необхідно навчитися керувати своїми емоціями й чути один одного.

Дев’ятка

Дев’ятка відповідає за ілюзії та фантазії, тож у таких стосунках партнери часто ідеалізують своїх коханих від самого початку. Надалі партнери неминуче стикаються з розчаруванням, розуміючи, що уявний образ їх коханого не має нічого спільного з реальністю.

Таким парам треба не ідеалізувати партнера, а приймати його з усіма його недоліками. В такому випадку союз закоханих буде довготривалим та гармонійним.

Джерело: Факти ICTV

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень