5 якостей, які чоловіки підсвідомо шукають у своїй жінці

Варити смачний борщ - це, звісно, круто. Але є ще дещо

Неймовірні зовнішні дані чи вміння варити борщ? Кар’єрні досягнення або IQ, що зашкалює? Давайте з’ясуємо, які якості по-справжньому мають значення для чоловіків і яку жінку вони мріють бачити поруч

  1. Тяжіння

Не можна пояснити, чому чоловік хоче конкретну жінку – так, десь працює наша підсвідомість (нам подобається певний типаж: колір очей, довжина волосся, вигини тіла, тип фігури тощо).

Але насправді, повинна відбутися «хімія». Коли все так, як треба, людям навіть не треба знаходитися близько один біля одного, щоб зрозуміти, що це дійсно «воно»

Ви просто є дзеркалом один одного, вам комфортно знаходитися поруч, навіть не промовляючи ні слова. Ви просто насолоджуєтесь моментом.

  1. Спонтанність

Якщо ви належите до того типу дівчат, яким потрібно складати списки та графіки і ви звикли планувати свій час похвилинно, то час уже задуматися про те, щоб трохи розслабитись.

Здібність дівчат проявляти гнучкість і сприймати невдачі як належне викликає у чоловіків повагу. Спонтанність включає в себе випадкові прояви кохання, доброти і вдячності.

 

А ще – це вміння виявляти радість, коли ваш партнер пропонує вам неочікуваний відпочинок-сюрприз чи з’являється у вашому офісі з букетом квітів

Бути спонтанною – це один зі способів підтримувати вогник у ваших стосунках.

  1. Гумор та розум

Гумор у стосунках – одна із головних складових щасливого сімейного життя. Сміх відіграє дуже важливу роль у підтримці позитивної поведінки пари навіть у найтемніші часи.

Жінка повинна розуміти природу чоловіка. Вона має знати, як він думає, діє, у чому його сила, а в чому – слабкість.

Жінка повинна пам’ятати, що у чоловіків все влаштовано зовсім по-іншому. Він бачитиме це і буде готовий довіритися у відповідь.

  1. Готовність поступатися

Гаряче доводячи свою правоту, ми намагаємося продемонструвати власний інтелект та ерудицію – в той час, як чоловік набагато більше цінує жіночу мудрість, здібність поступатися та йти на компроміси.

Розумна жінка у суперечці знайде 10 аргументів, які можуть загнати чоловіка в кут, а мудра – з доброзичливою усмішкою переведе суперечку на жарт, не побоїться поступитися і в результаті – тільки виграє

Адже, як кажуть, не той щасливий, хто правий, а той правий, хто щасливий.

Тому наступного разу, перш ніж вступати з коханим у гарячу суперечку, задумайтесь, на що ви робите ставку – на розум чи на мудрість.

  1. Вміння правильно лестити

У педагогіці є такий принцип: захоплення та похвала здатні творити дива, надихаючи дітей на великі зміни.

Та ж формула працює і з чоловіками: схвалення необхідне їм, як повітря, навіть якщо річ йде про дрібний забитий цвях чи помитий посуд.

 

Замість того, щоб за звичкою іронізувати, спробуйте похвалити свого чоловіка, навіть за таку дрібницю.

Повірте: заради жінки, яка вміє захоплюватися коханим, він готовий перевернути гори

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень