Що для вас важливо в коханні?

Можливо, ви навіть не здогадувалися про це

Цей тест детально розповість вам про те, хто ви є, а також про те, що для вас важливо у коханні.

Погляньте на картинку та скажіть, що ви помітили на ній в першу чергу...

Чоловіче обличчя

Ви творча людина для якої кожен день повинен приносити вам щось нове. Думати, що склянка наполовину порожня — зовсім не для вас. Ви завжди сповна насолоджуєтеся життям і маєте вибуховий характер. Ви думаєте, що ви не готові до серйозних стосунків, але одного разу ви зустрінете свою половинку і забудете про те, що були не готові.

Жіноче обличчя

Ви завжди думаєте про людей, які для вас важливі, адже постійно прагнете дбати про них. Ви у будь-який час готові прийти на допомогу усім, хто цього потребує. Ваші друзі знають, що завжди можуть розраховувати на вашу допомогу. Найважливіша річ у ваших стосунках — це турбота, витонченість і баланс.

Обличчя дитини

Ви завжди хочете, аби про вас дбали. Коли справа стосується любові до життя, то ви не хочете робити перший крок або навіть і другий. Ваше особисте життя повинне ґрунтуватися на чесності, духовності й гармонії. Ви дуже спокійна людина, яка не дуже охоче ухвалює важливі рішення. У стосунках ви лояльні й вірні, поки справа не стосується прийняття рішень.

Обличчя у воді

Ви прагнете свободи. Ви легко заводите дружбу і не вірите в глибокі почуття. Ви не любите зобов’язань і волієте мати багато друзів, але ви не хочете, щоб хтось був дуже близький вам.

Силует жінки

Ви завжди прагнете бути у центрі уваги. Ви розумні й цінуєте, коли люди помічають ваш інтелект. Ви приносите іншим щастя, тому люди хочуть бути поруч з вами. Втім, у глибині душі ви боїтеся серйозних стосунків і прихильності. Саме тому вирішили уникати кохання.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень