10 дрібниць, які кожен чоловік таємно обожнює у своїй обраниці

Милі дрібниці, з яких і складається щасливе життя

Для закоханого чоловіка джерелом позитивних емоцій може стати навіть непомітна для інших риса характеру або мила звичка, про яку інші навіть не здогадуються. Саме такі дрібниці змушують його усміхатися

  1. Він реально усміхається, згадуючи про вас

Неважливо, чи трудиться він напружено в офісі, стоїть у заторі чи просто прокручує новинну стрічку у соцмережі – в будь-який із моментів він може подумати про вас. І усміхнутися.

І можна сказати, що йому пощастило, якщо в його житті з’явилася жінка, одна думка про яку змушує його серце битися швидше.

  1. Йому подобається бачити вашу усмішку

Чоловікам подобається бачити своїх коханих усміхненими від душі. Скажемо більше: їм подобається бути джерелом гарного настрою своїх обраниць, навіть якщо заради цього доводиться відпускати дурні жарти.

  1. Він обожнює торкатися вас

Ви можете обійматися на дивані або стояти, притиснувшись один до одного, в очікуванні таксі – хоч би що там було, чоловікам подобається відчувати контакт зі своєю коханою. Це відмінний спосіб відчути зв’язок з близькою людиною – як фізичний, так і емоційний.

Для чоловіка немає більш приємних миттєвостей, ніж коли кохана дівчина тулиться до його грудей або кладе голову на його плече

  1. Йому подобається, коли ви куйовдите його волосся

Хотілося б пояснити це якось логічно, але все, що можна сказати з цього приводу – це для чоловіка величезне задоволення.

  1. Він любить спостерігати за вашим виразом обличчя після поцілунку

Звісно, вам не раз доводилося відчувати ейфорію після того, як ви поцілували людину, що вам подобається. Безумовно, після цього вас буквально переповнюють емоції, адже так? У момент поцілунку ви відчуваєте іскру, яка передається від нього до вас? І найчастіше це почуття ви висловлюєте усмішкою – і це найправильніша реакція.

  1. Йому подобається спостерігати за вашою кумедною поведінкою

Наприклад, ви морщите ніс, коли заливаєтеся сміхом, або ляскаєте його по плечу, коли трохи злі, або ж доторкаєтесь до свого волосся, доки про щось інтенсивно розмірковуєте...

У ці моменти ви поводитеся дуже природно, і він помічає це. Він звертає увагу на подібні речі, адже це те, що виділяє вас серед інших жінок. І йому це подобається.

  1. Йому подобається бути собою разом із вами

Очевидно, що кожен чоловік (і жінка) повинні докладати зусиль для того, щоб стосунки були легкими і невимушеними. Та як би не було тяжко досягнути максимальної синхронізації, він точно цінить те, що з вами можна побути самим собою

  1. Він любить радитися з вами

Якщо ви насправді поважаєте людину за її думки і за те, ким вона є, тоді ви з задоволенням звертаєтеся до неї за порадою. Вам хочеться, щоб вона розповіла все, що думає з приводу певної ситуації. Хочеться, щоб вона зробила певний внесок у ваше майбутнє.

Якщо близька людина не лише запитує вашу думку, але й дійсно ставиться до неї серйозно, враховує її при прийнятті рішень, то це по-справжньому хороший знак.

  1. Йому подобається, що ви відчуваєте до нього потяг

Ідеться не лише про сексуальні стосунки (які, між іншим, досить важливі для дорослої пари), а й про маленькі приємні дрібниці – обійми, поцілунки в щічку, руку, яка «випадково» опинилася у нього на коліні, притискання і вдихання запаху його тіла тощо…

Це дуже інтимні речі. У ліжку можуть виявитися дві людини, яких просто тягне один до одного фізично, але всі ці солодкі моменти емоційного контакту трапляються у вас лише з тим, хто дійсно вам дорогий.

Це ті речі, які буквально сплітають вас разом. Вони об’єднують вашу енергію і перетворюють «ти і я» в «нас».

  1. Він обожнює дивитися вам в очі

Коли ви дивитеся в очі один одному, то відчуваєте абсолютну безтурботність. Хочеться, щоб ці миті тривали вічно. Йому не вистачить слів, щоб описати всі свої почуття у такі моменти. Все, що він зможе зробити, коли вона спитає: «Чому ти так на мене дивишся?» – це усміхнутися і відповісти: «Не знаю…». Але, повірте, цей погляд розповість про кохання набагато більше, ніж будь-які слова.

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень