Як вразити дівчину: емоційні подарунки для близьких

Такі сюрпризи запам'ятаються назавжди

Потішити близьку людину можна й без особливої нагоди. Та подарунок дівчині на День народження або інше важливе свято має бути таким, який запам’ятається на все життя. Пропонуємо зробити цей складний, але такий приємний вибір разом. Скористайтеся порадами й ідеями презентів, котрі оцінить кожна дівчина!

Емоції — найкращий подарунок

Дівчата за своєю натурою естети. Вони полюбляють красиві речі для домашнього затишку, авторські ювелірні вироби, якісні шкіряні аксесуари. Для них не менш важливо, аби подарунок був продуманим і практичним. Вони мріють, аби чоловік сам здогадався про їхню заповітну мрію й втілив її в життя. Насправді можна подарувати конкретну річ, наприклад, омріяну брендову сумочку.

Проте єдине, що справді запам’ятається й вразить — емоція.

Враження бувають різними. Хтось віддає перевагу тотальному розслабленню й спокійному відпочинку за містом. Інші — активним видам спорту. Більшості дівчат сподобається:

1. Візит до салону краси

Подарунковий сертифікат може покривати послугу манікюру або педикюру, нову стрижку чи тотальне перевтілення. Якщо це подарунок на День народження, можна презентувати його трохи раніше. Так на особливому святі дівчина виглядатиме на всі 100%.

2. Візит до SPA-салону

Це може бути одна процедура, певний комплекс або повноцінний вікенд.

3. Катання на конях

Важливо з’ясувати, як дівчина ставиться до цих тварин. Як правило, вони її заспокоюють. Окрім того, це гарна можливість відчути себе принцесою й опанувати одне з аристократичних хобі.

Романтичні подарунки дівчині

Емоції, розділені вдвох, запам’ятаються на все життя. Тож гарним варіантом подарунка стане:

1. Політ на повітряній кулі

Багато дівчат мріє про такий подарунок. Особливо, після численних відео з турецької Каппадокії. Організувати такий сюрприз можна і в Україні. Насолодитися мальовничими пейзажами, зробити кілька оригінальних і пам’ятних світлин — лише половина переваг такого презенту. Як щодо освідчення в небі?

2. Відвідини майстер-класу

Гарна можливість розслабитися й весело провести час — практичний майстер-клас. Тематика може бути різною: від гончарства до малювання алкогольними фарбами.

3. Прогулянка на яхті

Кожна дівчина мріє про таке День народження. Вітер, приємне сонце, компанія друзів і море шампанського. Такий сюрприз точно запам’ятається.

Як вразити активну дівчину

Екстремальних розваг, котрі вважаються гарним презентом, також вистачає. Наприклад, можна подарувати сертифікат на катання на квадроциклах, джипах або багі. З-поміж спокійніших активностей виділяється картинг, скелелазіння. Також можна відправити дівчину разом з друзями до однієї з квест-кімнат. Цей тип відпочинку тільки набуває популярності. Тематика квест-кімнат може бути різною: від захопливого детектива до хоррору.

Пам’ятайте: важливий не тільки подарунок, а й емоції, з якими його готують і дарують. Тож додатково подбайте про красиве пакування й милу привітальну листівку. Можливо, підписану власноруч.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень