День родини: Теплі привітання зі святом

Ви знаєте, кому надіслати

Сьогодні, 8 липня, в Україні відзначають День родини.

Цього року свято по-особливому сумне, адже війна розлучила тисячі родин. Та як би далеко ви не були, привітайте зі святом рідних та друзів.

***

Цього дня прекрасний, День сім'ї та вірності, хочеться привітати вас зі святом. Бажаю вам зберігати своє вогнище і не дозволяти йому гаснути. Любові та порозуміння, терпіння та удачі, щастя, добра та усмішок! Зберігайте сімейний затишок та тепло, любіть одне одного та даруйте ніжність.

***

Справжня цінність в житті - це рідні та близькі люди. Вітаю з Днем сім'ї та бажаю взаєморозуміння, щастя, райдужних планів і безлічі цікавих занять. Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Любові, краси, доброго майбутнього, достатку і спільного розвитку!

***

У цей чудовий День сім'ї, любові та вірності бажаю вам, друзі мої, зберігати любов і відданість один одному. Нехай ваша життєрадісна сім'я цвіте та пахне, міцніє та множиться. Нехай ваше жарке вогнище кохання горить все яскравіше і полум'яніше, віддаючи вам своє тепло і затишок. Гарячого щастя вам, дорогі!

***

У День сім'ї бажаю постійного взаєморозуміння. Розумійте один одного навіть без слів; з першої секунди, з першого погляду. Бережіть, цінуйте, поважайте! Зі святом!

***

День сім'ї, любові та вірності – день основ нашого життя, день найсвітліших і щирих почуттів. Вітаю вас усіх! Бережіть свої сім'ї, Любіть один одного, вірте. Нехай в кожному будинку панує мир, добро, радість і щастя!

***

Любий друже! У День сім'ї я бажаю тобі домашнього затишку і тепла, нехай сімейне вогнище сяє іскорками радості та доброти. Рум'яних пирогів на столі, ніжних обіймів рідних, ласкавих слів і красивих вчинків. Нехай вірність, любов і взаєморозуміння супроводжують твою сім'ю ще довгі роки, а сімейний фотоальбом без кінця наповнюється кадрами щасливих миттєвостей!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень