Парфуми 2004 року й досі найстійкіші у світі (ФОТО)

Запах, що має довіру споживачів, і попри темні кольори упакування - зовсім не тяжкий 

Фахівці європейського ринку парфумерії  визнали аромат Versace Crystal Noir найстійкішим жіночим парфумом. Це не новинка, вони з'явилися ще у 2004 році, їх створив знаменитий парфумер Ентоні Лі.

Ці парфуми - справжній хіт продажів модного Дому Versace вже продовж багатьох років. Експерти відзначають чарівний східний аромат парфуму, який вони визнали найкращим у цій групі.

У флаконі поєднуються терпкий імбир, пікантний кардамон і перець, а також півонія, апельсиновий колір, східний сандал, мускус та амбра. Він належить до групи східних квіткових ароматів. Достатньо зовсім трошки, щоб провести день зі шлейфом цього аромату.

Але при цьому, якщо ви ніколи не тестували парфум - у вас може скластися оманливе враження. Адже упакування чорного кристалу нагадує тяжкий, тягучий східний аромат.

Направду - для багатьох він зовсім ні на що не схожий, адже завдяки амбрі у складі розкривається на кожній шкірі трішки інакше. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень