Після 45 років зась: п'ять нот, які треба з віком уникати у парфумах 

Вони реально недоречні 

Акватика 

Прохолодні акватичні ноти найчастіше демонструють весь запал юності, динамічність і рух. Коли образ складений настільки недбало, що це навіть чарівно. Для доглянутої жінки, такий запальний аромат - зайве.

Зефір та льодяники 

Гурманіка буває різною. Краще обрати запах гіркого шоколаду та бальзамічної ванілі. А от зефір і льодяники краще минути стороною.

Ягідні компоти 

Ягід у парфумерії дуже багато, але фруктові компоти та моноаромати краще забути. Краще обирати складні фруктово-ягідні композиції, які гармонійно впишуть в образ, і зможуть підкреслити вивірений стиль.

Кокос

Це звісно чудово пасує літу, але загалом звучання кокоса затяжке. Кокос допустимий у містах для тіла, адже достатньо швидко вивітрюється, а от у концентрованих парфумах, жінкам 45+ краще його не використовувати. 

Пудрові ноти 

Раніше таких акордів у парфумах було дуже багато, через що й донині вони асоціюються з запахом мами чи бабусі. Насправді пудра буває різна, і все залежить від концентрації подібних акордів та навколишніх нот. Якщо звучання пудри в ароматі тонке та м'яке, боятися композиції не варто.

А от у випадках зі стійким пудровим шлейфом аромат може здаватися старомодним — і заразом додавати вік жінці, яка його носить.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень