Парфуми, які усім вкінець набридли (ФОТО)

Хоча на момент появи, вони наробили галасу у світі і очолювали рейтинги популярності

Baccarat Rouge 540 Maison Francis Kurkdjian

Один з найпопулярніших ароматів останіх років, про нього говорили всі скрізь. Парфум створили на честь заводу з виробництва кришталю Баккарат. За задумом аромати паленого цукру/солодкої вати/полуниці з відтінком йоду і шафрану передають плавлення крихкого кришталю під гарячою температурою 540.

Аромат швидко зайняв провідні позиції на ринку не тільки за гарну піраміду, але й за спірний аромат, комусь він звучить ніжно і солодкого, а комусь нагадує лікарняні палати.

Ganymede Marc-Antoine Barrois

У змісті парфуму замішаний космос, Ганімед, як супутник юпітера, та грецька міфологія, коли Ганімеду за його красу дарували безсмертя. У нотах символічно цмин (безсмертник), ладан, мандарин, шкіряний акорд і мінеральні ноти, які й дали незвичайне звучання аромату.

Kirke Teziana Terenzi

На честь міфічної жінки Ціцереї Кірки, яка володіє мистецтвом спокуси та має міфічну силу. Солодкий, екзотичний, фруктово-шипровий аромат із нотами маракуї, персика, малини, конвалії та гарячого піску продовжує тримати свої високі позиції вже близько 9 років.

Але для багатьох, аромат видався надто сильним. Інші ж, не навчилися ним користуватися. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень