Кращі парфуми для жінок: ТОП 5 парфумів на всі часи 

І будь-які випадки життя

Парфуми для всіх. Звісно, що універсальних не існує, але цього разу підібрали аромати, які залишатимуться актуальними ще з 10 років точно.

Mon Guerlain Eau de Parfum – Guerlain

Найкращі вишукані парфуми для жінок. Mon Guerlain – це посвята сучасній жіночності.  Натхненням для створення аромату стала Анджеліна Джолі. Аромат розповідає історію, повну різноманітних переживань, доповнених успіхом, щедрістю та воістину жіночою силою.

Si Eau de Parfum – Giorgio Armani

Найкращі романтичні парфуми для жінок. Шикарний та чуттєвий, сильний та ніжний одночасно, цей аромат дихає на вашій шкірі та зачаровує почуття. Яскравий та елегантний парфум, він тільки підкреслює палітру жіночих емоцій. 

Аромат створений для сучасних, одночасно сильних, витончених та харизматичних жінок – це втілення шикарної італійської елегантності та стилю.


For Her Eau de Toilette – Narciso Rodriguez

Найкращі парфуми для жінок, які не соромляться бути сексуальними. Сучасний аромат, який підійде сучасним і вільним жінкам, які усвідомлюють свою привабливість.

Нетипове поєднання та відверто сексуальний аромат, надзвичайно солодкий та сексуальний аромат.

Un Jardin Sur la Lagune – Hermès

Найкращий свіжий аромат для жінок. Уявіть собі – ви сидите в саду і відчуваєте свіжий вітерець, що долинає з краю лісу, в якому переплітається аромат лісових дерев та садових квітів, ніби це аромат самого вітерця що йде з лагуни. Казковий, мрійливий, свіжий і живий запах.

Light Blue Eau de Toilette – Dolce & Gabbana

Найкращі літні парфуми для жінок. Для охочих  відчути себе на Середземномор'ї. Живий, свіжий і чарівний аромат, у якому соковиті цитрусові чергуються з веселими та чудовими квітами. Освіжаючий, тонізуючий запах, який ідеально підійде енергійним, яскравим та імпульсивним жінкам.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень