П'ять дуже стійких ароматів які вас здивують 

При цьому, не всі з них містять обов'язково тяжкі і солодки ноти 

Izia La Nuit, Sisley 

Це точно для любителів солодкого.  Троянди, магнолія, смородина  на початку звучання, потім з'являються  базові ноти моху та пачулі.  Ці парфуми входять до списку найстійкіших жіночих ароматів, які тільки існують.

Splendida Patchouli Tentation, Bvlgar

Найстійкішим його називають ті, хто вже користувався парфумом. Тут є мускус, солодкий персик і багато пачули. 


 Tommy Girl Now, Tommy Hilfiger 

Неочікувано стійка  фруктово-квіткова композиція. Поки магнолія, танжерин та жимолість дарують відчуття легкості, решта піраміди з м'яти, мускусу та кашмерану надає силу шлейфу, змушуючи звучати його на повних обертах. 

 Irresistible Eau de Toilette, Givenchy  

Піраміда парфумів побудована на контрастах. Троянда тут поєднується з грушею і амбреттою - одним з різновидів амбри. А ще тут є мускус і кедр - це саме ті ноти, які парфумери відзначають як суперстійкі.  

 Idole Aura, Lancome  

Це просто царина троянди, але у цій версії доповнена  бурбонською ваніллю. А ще ніжним геліотропом. У результаті вийшов дуже яскравий і жіночний коктейль, який цілий рік нагадуватиме тобі про спекотне літо.  Парфуми називають «ароматом для шкіри».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень