Навіщо розпорошувати парфум за вухами: 2 секрети чарівного шлейфу

Ароматна вуаль триматиметься цілий день, навіть у спеку

Обливатися парфумами з ніг до голови властиво мешканцям східних країн. Вони люблять солодкі та часом важчі східні аромати. Українці переважно користуються парфумами виважено. Але якщо правильно їх наносити, то можна ще й суттєво заощадити парфум.

І наразі ми про ділянку за вухами, яку чимало жінок ігнорують. А дарма!

Саме в цій області вени розташовані близько до шкіри, що створює ідеальне середовище для розігріву та поширення аромату. З цієї причини кілька пшиків за вухами допоможуть аромату створити правильну ауру. Його чудово вловлюватимуть усі: від попутників у ліфті до колег в офісі. 

Крім того, аромат може осісти на сережках, і триматиметься ще довше. 

Нагадаємо, що краще за шкіру та ювелірні прикраси аромати утримує тканину. Тому не забувай розпорошувати парфум на підклад і комірець піджака або сукню.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень