Парфуми нареченої: ТОП-5 ароматів, які обирають у всьому світі для особливого дня 

Сюрпризу не буде - це дуже популярні запахи 

Chanel No.5, Chanel

Класичний жіночий аромат, це квітковий шипровий аромат. Його складна композиція побудована на контрасті між яскравими альдегідними та квітковими нотами у серці та базі з теплих деревно-мускусних акордів. Саме альдегіди надають аромату унікального звучання. Ці парфуми у всьому світі вважають взірцем елегантності, розкоші та бездоганного смаку.

J’adore, Dior

Безпрограшна класика належить до групи фруктових квіткових. Аромат відкривається соковитими фруктово-цитрусовими нотами бергамоту, мандарину та персика. У серці композиції — розкішний квітковий букет з троянд, жасмину, туберози, фрезії та півонії з домінантою п'янкої білої орхідеї. Це сексуальний, жіночний аромат, що зачаровує, з виразним, стійким звучанням.

Shalimar, Guerlain

Елегантна та аристократична легенда, належить до групи східних ароматів. Shalimar відкривається пряними цитрусовими нотами бергамота і лемонграсу, акордом неролі і вершковим ароматом кедра.  Шлейф огортає ароматами теплої, солодкої ванілі, бобів тонка і ладану, трохи мускусу та амбри.

Omnia Crystalline, Bvlgari

Суто італійський аромат належить до групи квіткові дерев'яно-мускусних з озоновими відтінками. Він буквально заряджає щастям та енергією. У серці панує пишний білий дует жасмину та лотоса в обрамленні акорду чаю та трохи смолистих, з гоструватим запахом бруньок чорної смородини. Чистий, прозорий, він асоціюється із природною свіжістю після дощу. 

Opium, Yves Saint Laurent

Легендарний вечірній аромат, один із найвідоміших в історії парфумерії.  Розкішний східний букет із жасмину, гвоздики, ірису, троянди та плюмерії. Це дуже стійкі, насичені, пряно-східні парфуми,  з виразним гурманським відтінком. Opium вважають одним із найсексуальніших, розкішних і привабливих ароматів. Справжня класика парфумерії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень