Соцмережі гудуть: виявили найнебезпечніше місце для нанесення парфумів

Блогери дають поради, як краще користуватися парфумами

Блогери масово відмовляються наносити парфум на шию та радять бризкати його на одяг.

Вони запевняють, що спирт у складі парфумів дуже сушить шкіру, може підвищувати фоточутливість, а також провокувати появу передчасних ознак старіння.

Деякі не забувають і про ефірні олії у складах парфумерних композицій — і запевняють, що вони шкодять ювелірним прикрасам та біжутерії.

Проте дерматологи кажуть, що класичне використання ароматів нічим нам не зашкодить — на шию потрапляє так мало рідини під час розпилення, що сухість шкіри малоймовірна.

Експертів більше турбує інше:

Парфуми нанесені на тіло, протягом дня поєднуються із запахом поту, що може змінювати «звучання» парфумерної композиції. Отже, якщо завдання зберегти аромат, краще дійсно розбризкувати його на одяг.

І тут на арену знову виходять блогери, які запевняють, що окремі парфуми спеціально створювали для того, аби наносити їх виключно на шкіру.

Саме на шкірі, і залежно від її температури парфуми починають «працювати». 

Крім того, у складі парфумів не так вже й багато спирту. Там переважно вода, і це пояснює чому, один й той самий аромат, вироблений у різних країнах, може пахнути трохи по-різному.

Справа не в підроблених флаконах, а в тому, що на заводах використовують місцеву воду. Вона впливає на хімічні процеси, що відбуваються під час виготовлення парфуму.

Виробники зазвичай пропонують кілька версій свого парфуму, з високим і навпаки низьким вмістом спирту у складі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень