Озброєний провокатор, який вчора дебоширив у Рівному, виявився п’яним

За незаконне носіння зброї його притягнуть до відповідальності

Учора близько 18:00 чоловік у футболці з написом провокативного характеру та металевою палицею у руках вчинив бійку з водієм, який зробив йому зауваження. Інцидент трапився на вул. Соборній.

31-річний уродженець Донецької області демонстративно вийшов на середину проїзної частини у футболці «From Russia with love» з палицею в руках, і перешкоджав руху автомобілів. Один із водіїв, 44-річний житель Рівненського району, зробив йому зауваження, після чого між чоловіками виник конфлікт.

За кілька хвилин на місце події прибули правоохоронці. Вони відвезли провокатора у медзаклад, адже запідозрили, що той був нетверезим.

У його крові медики виявили 1,91 проміле алкоголю.

У поліції розпочали досудове розслідування за незаконне поводження зі зброєю. Санкція статті передбачає до 850 грн штрафу або обмеження волі на строк від 2 до 5 років чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Фото ілюстративне. Так виглядає телескопічна палиця. Вона виготовлена з металу, тож її вважають особливо небезпечним видом зброї

Зброю вилучили та направили на експертизу.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень