«Breaking Bad» по-рівненськи: обкурений маршрутник перевозив метамфетамін

І канабіс

У водія рівненської маршрутки виявили наркотики. Транспортний засіб зупинили сьогодні на вулиці Волинської Дивізії. Маршрутка не була на рейсі - водій саме їхав на ремонт. Під час поверхневого огляду в салоні маршрутки №35 виявили два пакетики невідомої речовини ззовні схожої на наркотичну, розповіла речник патрульної поліції області Оксана Юрченко:

Зупинили і виявили його за орієнтуванням. Підозра – водій знаходиться в стані наркотичного сп’яніння і попередньо маємо позитивний результат, але ще до завтра чекаємо лікарського висновку. У водія виявили речовини, ймовірно, наркотичного походження. 

 

В салоні знайшли два пакетика речовин невідомого походження схожих на канабіс та метамфетамін. Також на місці події виявили пристрій для вживання наркотиків.

Усе вилучене відправили на експертизу. На місце події викликали слідчо-оперативну групу та кінологів.

На водія склали адмінматеріали за 130 статтею (керування у стані наркотичного сп’яніння). Також йому загрожує кримінальна відповідальність за незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів без мети збуту.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень