П'яна бійка на Рівненщині завершилась ножовим пораненням та реанімацією

За ножове поранення сину — батькові загрожує позбавлення волі

Фото ілюстративне

Від рук 61-річного батька постраждав 41-річний син, якого із проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини госпіталізували до лікарні.

Черговий сімейний конфлікт під час розпивання спиртних напоїв виник 3 квітня у селі Корнин Рівненського району.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що у власному будинку батько, син і ще двоє сусідів влаштували застілля. Гості заснули, а рідні влаштували сварку, яка закінчилася ударом кухонного ножа у живіт 41-річному чоловікові.

На момент інциденту вдома перебував лише син потерпілого, який викликав закривавленому батькові «швидку». Жителя Корнина доставили у реанімацію. Після проведеного оперативного втручання його життю нічого не загрожує.

Як з’ясувалося, конфлікти між рідними виникали часто.

До того ж, 61-річний пенсіонер має проблеми із опорно-руховим апаратом і пересувається за допомогою спеціальних ходунків.

5 квітня чоловікові повідомили про підозру у вчиненні злочину.  Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у виді домашнього арешту. Санкція інкримінованої підозрюваному статті передбачає позбавлення волі та на строк від п’яти до восьми років».

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.  

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень