На Рівненщині п’яна матір на тиждень зачинилася у квартирі з дитиною

До помешкання не могли потрапити навіть поліцейські

Повідомлення про необхідність допомоги правоохоронців до поліції надійшло учора об 11:50.

Соціальні працівники не могли потрапити до квартири 24-річної жительки Вараша, яка протягом тижня не приводила сина у дитсадок і не з’являлась на роботі.

Раніше жінка уже потрапляла у поле зору соціальної служби і навіть стояла у них на обліку. Торік вона стала на шлях виправлення – влаштувалась на роботу і припинила пиячити. Однак ненадовго.

До її помешкання соцпрацівники прийшли і цього разу. Проте жінка двері не відчиняла. Аби потрапити до її квартири, на допомогу викликали поліцію і рятувальників. За допомогою автодрабини останні залізли до помешкання на сьомому поверсі через вікно.

Лише побачивши рятувальників, нетвереза господиня відчинила двері. Пізніше у її крові виявили 3,15 проміле алкоголю. 

 

Хлопчик на той момент бавився у кімнаті. Оскільки подальше перебування малолітньої дитини вдома за таких умов є неможливим, малюка помістили до дитячого відділення лікарні.

Тепер соціальні служби вирішуватимуть питання про повторне взяття сім’ї під супровід. Також за фактом неналежного виконання батьківських обов’язків на жінку склали адмінпротокол. Матеріали уже направили до суду.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень