Стрілянина біля школи у Рівному: близько 30 осіб влаштували сутичку (ФОТО)

З місця події вилучили вісім гільз

Учора близько 20 години до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Євгена Коновальця біля загальноосвітньої школи №25 чути постріли та близько 30 осіб влаштували сутичку.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що невідомі на чотирьох автомобілях із хуліганських мотивів, грубо порушуючи громадський порядок, влаштували бійку. Під час інциденту невстановлені поки особи здійснили постріли зі спецпристроїв для відстрілу гумових куль. Із місця події криміналісти вилучили вісім гільз.

 

До медичних закладів з повідомленням про отримання тілесних ушкоджень поки що ніхто не звертався, йдеться у прес-релізі поліції Рівненщини.  

Правоохоронці оперативно встановили три авто та особи зловмисників: два автомобілі «Skoda Octavia» на іноземній реєстрації під керуванням 21-річних рівнян виявили в обласному центрі, а 42-річного водія «Lexus LX 570» — у Здолбунові. Ще один транспортний засіб розшукують правоохоронці.

Під час огляду трьох транспортних засобів слідчі та криміналісти виявили та вилучили газові балончики, бронежилети, балаклави, рушниці, патрони, ножі. Автомобілі вилучили та помістили на територію Рівненського відділу поліції.

За вказаним фактом поліцейські розпочали досудове розслідування. Встановлюють усі обставини інциденту, походження зброї та осіб, причетних до вчиненого злочину.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень