Оприлюднили ціни на газ, які діятимуть у червні

Трохи дешевше травневих

Газопостачальні компанії почали оприлюднювати базові річні та місячні ціни газу на червень 2021 року. Пропозиції компаній стартують від 7,99 грн за кубометр і сягають 11,89 грн за кубометр.

 Річні пропозиції постачальників варіюються від 7,80 грн за кубометр до 13,50 грн за кубометр, пише ГазПравда.

Ціни у компаній різні, одні, наприклад пропонують однакову на газ у місячному й річному тарифі. Але у більшості компанії місячна ціна на червень 2021 року є нижчою, ніж річна пропозиція. Для прикладу, у ТОВ «ЧЕРНІВЕЦЬКА ОБЛАСНА ЕНЕРГОПОСТАЧАЛЬНА КОМПАНІЯ» різниця сягає 5 грн за кубометр (8,50 грн у червні проти 13,50 грн – річна ціна).

Однак у кількох постачальників - «ТОВ «ЗАКАРПАТТЯ ЕНЕРГОЗБУТ», ТОВ «ГАЗПРОМПОСТАЧ», ТОВ «ГЛАСКОМЕРЦ» - навпаки річна пропозиція є більш вигідною.

Нові цінові пропозиції від постачальника останньої надії (ПОН) також наразі невідомі.

Нагадаємо, за умовами дії базових річних тарифних планів, ціни на газ протягом 12 місяців можуть змінюватися лише в бік зниження.  З 1 травня саме річні пропозиції діють як базові. Всіх споживачів, які раніше користувалися місячними пропозиціями, постачальники автоматично перевели на річні продукти.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень