Тариф на електроенергію для значної частини населення України може вирости ВДВІЧІ

За що мають заплатити люди?

[media=223537]

Уже влітку в Україні вартість електроенергії може збільшитися до 3,4-3,45 грн. за кіловат-годину. Раніше в уряді розглядали можливість підвищити тариф у травні, але потім рішення переглянули.

Зараз, як пише OBOZREVATEL, українці платять 1,68 грн. Водночас собівартість українського «струму» становить понад 3 грн. за кВт год., тож,  МВФ наполягає на відповідному підвищенні тарифу,

«Для збалансування ринку».

 

Таким чином тарифи можуть вирости з липня, але тільки для тих, хто споживає понад 300 кВт год або навіть 500 кВт год на місяць.

За рахунок чергового підвищення, на думку глави департаменту житлово-комунальної інфраструктури Громадської ради при КМДА Олег Попенко, уряд спробує перекласти борги перед інвесторами в «зелену» енергетику на населення.

Адже заборгованість перед виробниками все ще залишається на високому рівні.

Крім того, в Україні з першого квітня ц.р. постачальники газу можуть встановлювати будь-які ціни на блакитне паливо без обмеження Кабміну.

В підсумку кілька компаній ухвалили рішення підвищити тариф із 6,99 до 8-25-8,85 грн за куб.

Новини Радіо ТРЕК у Telegram і Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень