Фахівці АТ «Рівнегаз» провели підключення та реконструкцію на 1 300 об'єктах (ФОТО)

Куди звертатися у разі необхідності

Фахівці АТ «Рівнегаз» щорічно проводять реконструкцію систем газопостачання на близько 700 об'єктах. Це роботи зі встановлення газових лічильників, заміни та перенесення наявних газових приладів, встановлення додаткового газоспоживального обладнання.

Про це повідомляє Радіо ТРЕК із посиланням на пресслужбу компанії. 

Спеціалісти АТ «Рівнегаз» мають багаторічний досвід та володіють новітніми технологіями, що дає змогу виконувати роботи будь-якого рівня складності.

 

Усі співробітники, які проводять реконструкцію системи газопостачання, постійно підтверджують свою кваліфікацію, адже газова галузь помилок не пробачає, - зазначає в.о. директора з капітального будівництва АТ «Рівнегаз» Надія Володько.

Клієнтам, які планують здійснити реконструкцію, замінити обладнання, АТ «Рівнегаз» радить звернутися до 104 ua Клієнтського простору. Тут кожного клієнта зустрічає Персональний менеджер, який супроводжує клієнта на усіх етапах робіт і допомагає підібрати сучасне газове обладнання, яке дозволить економити на споживанні ресурсу до 30%.

Використання енергії природного газу можна повністю автоматизувати залежно від температури повітря, дня тижня і часу доби.

 

Це забезпечить ефективність та високий рівень комфорту.

Довідка: АТ «Рівнегаз» експлуатує 10,2 тис. км газопроводів і доставляє  газ до осель 265 тисяч споживачів області та 2,8 тис. комунально-побутових об’єктів та промислових підприємств, установ і організацій. У 2020 році АТ «Рівнегаз» доставила своїм клієнтам майже 390 млн кубометрів газу.

Регіональна Газова Компанія (РГК)  – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ.

Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній з 38 тисячами фахівців. Вони обслуговують 250 тисяч кілометрів газопроводів та понад 8 мільйонів споживачів газу.

*на правах реклами

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень