Олексій Яницький – про 150 зустрічей із виборцями та боротьбу за депутатське крісло

Вже цієї неділі рівняни зроблять свій вибір: яким вони бачать майбутнє рідного міста та чи готові сказати: «На вихід» тим командам, які проявили свою некомпетентність, небажання змін та розвитку Рівного.

Команда Віталія Коваля та представники політичної партії «Слуга Народу» в Рівному не кажуть, що буде легко змінювати та покращувати життя у місті. Втім, вони готові брати на себе відповідальність та діяти на благо рівнян.

Один з тих, хто вперше вирішив йти в політику з командою Віталія Коваля – Олексій Яницький, керуючий власник групи компаній «МОНОЛІТ» та співзасновник спортивного простору «Праджат».

Олексій Яницький розповів, чому вирішив йти в політику, про 150 зустрічей на виборчому окрузі та чесну боротьбу за депутатське крісло.

 

 Олексію, ви вперше є кандидатом в депутати. Як відбувається виборча кампанія? Чи стикалися з якимись проблемами? І що вас здивувало, адже це новий досвід?

Наша передвиборча кампанія проходить доволі динамічно. Ми не чекали, що буде легко, але сприймаємо усі виклики та відразу на них реагуємо. Головне здивування цих виборів – це надзвичайна велика кількість кандидатів, які виявили бажання балотуватися. Часто мені навіть здається, що ці люди не уявляють, яка відповідальність на них лягає.

 На ваших сторінках в соцмережах ми бачимо, що ви постійно серед людей. Як вони реагують? Які питання ставлять?

Нам доводиться довго пояснювати людям про важливість їх голосу. І насправді це одна з ключових проблем. Адже рівняни «наїлися» політики популізму. Я провів майже 150 зустрічей із виборцями. Ми з командою налагоджуємо діалог, спілкуємося з кожним. Нам важливо показати, що ми ніде не ховаємося, чимало всього робили і без депутатського мандату і будемо робити все це з новими повноваженнями вже після 25 жовтня.

 Чому вирішили йти в міську раду з командою Віталія Коваля?

Я маю 15-річний управлінський досвід, знаю, як керувати багатьма процесами, створив сотні робочих місць. Моя компанія «Моноліт» виготовляє устаткування для заводів і тим самим створює нові робочі місяця в суміжних галузях. Якщо говорити про Україну в цілому, то разом з командою ми створили понад 20 тисяч робочих місць. Я зрозумів, що досяг тієї внутрішньої зрілості та маю готовність робити щось для громади. Спостерігати зі сторони можна, робити щось без повноважень теж, але маючи знання та досвід, щоб змінити щось у рідному місті, варто цим скористатися. Саме зараз настав час змінити управлінську команду для міста. Мені цікава політика не заради політики, а як щоденна ефективна праця з думкою про майбутні покоління.

Що ви хотіли б зміни у Рівному насамперед?

Я перфекціоніст і саме тому прагну кращого для Рівного. Насамперед для мене Рівне має стати клієнтоорієнтованим. Маю на увазі, що органи влади повинні працювати для людей, а не навпаки. Треба спростити отримання і надання адміністративних послуг і створити чесні та прозорі правила гри для бізнесу. Місто – це система. І є певні обмеження та можливості. Наша задача як команди людей, які отримають повноваження – створити стратегію того, яким має стати місто через 10 років, і конкретний план дій для її втілення. Нам важливо розробляти туристичні маршрути, покращувати економіку та створювати нові робочі місця. І це точно нам під силу.

 Ваша команда пропонує проєкт «Картка рівнянина». Розкажіть, про що йдеться?

Після перемоги на виборах міського голови Віталій Коваль впровадить у Рівному соціальну "Картку рівнянина". Знижки в аптеках, знижка на відвідування культурних заходів, запис на приймання до лікарів, пільговий проїзд у громадському транспорті, відвідування культурних закладів – і це ще не увесь перелік послуг, які можна буде отримати завдяки втіленню такої ініціативи. Ми не просимо 5 років довіри, а 2 роки, щоб реалізувати те, що вже нами є сформовано. Повірте, голосуючи за нашу команду 25 жовтня, через 5 років ви підтримаєте її знову. Це наше прагнення!

Скажіть, мешканці якого округу можуть підтримати Олексія Яницького на виборах?

Я влаштовую зустрічі по третьому колу на своєму четвертому окрузі. Всі вулиці та двори обійшов. Ті, хто хоче підтримати мене, мають поставити галочку навпроти номера 10 – партії «Слуга Народу» та вписати номер «02» у віконечку. Вірю, що люди мудрі і будуть дивитися в суть кожного кандидата. Звернуть увагу на те, чим займалася ця людина, що хорошого зробила для міста і чи готова брати на себе відповідальність перед громадою. Я готовий.

* на правах реклами

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень