Обирай один з них: два кращих напої для очищення печінки

До їх складу входять натуральні інгредієнти, які відновлять функції печінки

Пам'ятайте, печінка працює на нас кожен момент нашого життя. На жаль, ми часто ускладнюємо їй роботу, вживаємо шкідливу їжу, алкоголь, палимо. Тож бодай періодично, треба дати їй можливість відновити сили. 2 найкращі рецепти для очищення печінки:

Напій з вівсянки

Попередньо замочіть чашку вівсянки протягом 6-7 годин, потім процідіть і змішайте в блендері з 1 столовою ложкою кориці та склянкою води. Пийте цей засіб щодня, найкраще ввечері. Волокно вівсянки покращить усі процеси травної системи.

Напій з імбиру та лимонної води

Наріжте імбир шматочками та візьміть половинку лимона. Закип'ятіть воду і додайте обидва інгредієнти, варіть протягом 5 хвилин. Вам потрібно випивати чашку цього напою щовечора протягом двох тижнів.

Найкраще напої спрацюють, якщо дотримуватися правил, які допоможуть очистити печінку:

  • Дрібне харчування. Вироблення жовчі йде безперервно, а ось її виділення відбувається зазвичай при їжі. Тому не можна голодувати, потрібно розділити раціон на 4-6 разів на день.
  • У складі жирів повинні переважати рослинні олії, горіхи. Слід зменшити кількість тваринних жирів.
  • Не рекомендовано вживати гострі, копчені страви, продукти з різким смаком. Особливо при запальних хворобах печінки, підшлункової залози, шлунка та кишківника.
  • Алкоголь слід виключити.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем — звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень