Довідки про несудимість видають онлайн: нововведення у сервісних центрах МВС Рівненщини

Для оформлення довідки рівнянам більше не потрібно йти в сервісний центр

Про це розповіла речник регіонального сервісного центру МВС у Рівненській області Людмила Пшебільська. Вона каже, що якщо раніше для того, аби оформити таку довідку, потрібно було йти в сервісний центр МВС та стояти у чергах, то тепер все значно простіше:

Щоб замовити довідку онлайн, в першу чергу необхідно зайти на сайт головного сервісного центру МВС. Зареєструватись через цифровий електронний підпис. Заповнити відповідну форму, вказавши про цьому зручний сервісний центр МВС, де громадянин зможе забрати довідку.

Крім того, за словами Людмили Пшебільської, відтепер громадянин може сам контролювати статус довідки:

Замовник довідки може самостійно контролювати процес її виготовлення у онлайн-режимі на сайті сервісного центру.

Така довідка потрібна для оформлення на роботу, оформленні візи при виїзді за кордон, для участі у тендерах, здійснення усиновлень, оформлення інших документів та їх відновлення. Тож у Рівненській області для її виготовлення за рік звернулось понад 6 тисяч людей, 4 з яких – жителі Рівного.

Людмила Пшебільська каже, що проконсультуватися перед оформленням довідки онлайн може кожен:

Проконсультуватися щодо нової послуги можна за номером телефону 67 02 97. Також можна отримати консультацію та сайті Регіонального сервісного центру МВС в Рівненській області.

 

 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень