Новорічні мультики для дітей і не тільки: що подивитись на свята (ВІДЕО)

Зберігайте, щоб не загубити

Святкові мультфільми точно піднімуть настрій діткам, як і улюблена книга про Святого Миколая чи Санту. Сідайте зручніше, беріть малюка біля себе і вирушайте у яскраву подорож разом з героями мультфільмів!
Зібрали найкращі мультфільми, які сподобаються і дітям, і дорослим.

Бебі Бос: Різдвяний бонус

Рік виходу: 2022

Малюк-Бос випадково опиняється на Північному полюсі, де міняється місцями з одним з ельфів Санти. Святвечір обертається справжньою несподіванкою.

Скрудж: Різдвяна пісня

Рік виходу: 2022

У морозний Святвечір егоїстичний скнара Ебенізер Скрудж має одну ніч, щоб зустрітися зі своїм минулим і змінити майбутнє, доки час ще не втрачено. 

Клаус

Рік виходу: 2019

Джеспер, егоїстичний і лінивий син багатого магната, провалює навчання в поштовій академії. Батько відправляє хлопця на «перевиховання» - на віддалений острів за полярним колом. 

Щоб повернутися додому і надалі користуватися благами батьківського достатку, у Джеспера є нездійсненна місія – надіслати шість тисяч листів.

Вартові легенд

Рік виходу: 2012

Це повнометражний мультфільм-казка, створений за книгою письменника Вільяма Джойса. Герої цієї історії, Санта-Клаус, Великодній кролик, Зубна фея та Пісочний чоловік, дружать з дитинства, а тепер вони є однією дружною командою, яка охороняє сни малюків. Все йшло чудово, поки на горизонті не з'явився злий дух. Йому зовсім не до вподоби те, що діти дуже багато мріють, і в плани лиходія входить замінити дитячі фантазії нічними кошмарами.

Секретна служба Санта-Клауса

Рік виходу: 2011

Мультфільм покаже маленьким глядачам світ захопливих пригод Санта-Клауса та його молодшого сина Артура, а зокрема те, як маленька чемна дівчинка залишилася без подарунка на Різдво. Хоробрий хлопчик наважується на небезпечні пригоди заради справедливості.

Джерело: 24кіно

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень