Вороги називають його «Клоуном»: а він кошмарить «ліваків», Китай та Путіна (ВІДЕО)

Тріумф президента з бензопилою

Хав'єр Мілей – із його харизмою, експресією та виразною зовнішністю – ближчі місяці точно буде зіркою медіа та соцмереж.

Цей танцюючий і розкуйовджений «Бетховен» від капіталізму із бензопилою в руках страшенно ненавидить всіх ліваків, усяку бюрократію та будь-яку несвободу.

Нам це добре, бо Мілей – за Україну.

 

Принаймні він уже в перші дні російського вторгнення прийшов до парламенту Аргентини з синьо-жовтим прапором України, вимагаючи ухвалення резолюції з засудженням Путіна та РФ.

Сьогодні ж, під час якоїсь із промов – вже у статусі переможця виборів – він, начебто заявив, що заборонить танцювати танго (аргентинський танець) в Росії:

- Хай танцюють там собі свою калінку-малінку, - начебто вигукнув Мілей

Він, до речі, дуже любить вигукувати, лаятися і кричати. Причому має прекрасну дикцію й переливна іспанська – з його вуст – звучить несамовито.

Економічні погляди Мілея граничать із безумством. На якомусь із роликів він одним за одним зриває з бігборда написи із назвами міністерств, вигукуючи щоразу

 «Геть!» та «На фіг!».

Відео це було зняте ще до виборів, і таким чином Мілей показував, як він буде скорочувати міністерства. Просто – через ліквідацію.

Окрім іншого, Хав'єр також хоче ліквідувати і Центробанк, ввівши в Аргентині в обіг – замість національної валюти – американський долар.

 

У такий спосіб Мілей планує ліквідувати інфляцію і припинити неконтрольовану емісію грошей.

Як воно буде надалі насправді - ми побачимо, але загалом...

Той факт, що новообраний президент Аргентини пекельно вибішує багатьох ворогів України, не може нас не тішити.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень