Яке справжнє прізвище першої леді України: Ніяка вона не Зеленська (ФОТО)

Перше прізвище вона змінила багато років тому

Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська вийшла заміж за знаменитого гумориста та коміка, а згодом стала першою леді України. Зараз вона – приклад сильної дружини та матері, яка гордо і достойно представляє нашу країну усьому світу.

Нею захоплюються мільйони, бо Олена Зеленська продемонструвала незламну силу духу та волі. Гідне місце вона зайняла і у світі моди, адже тепер за образами Олени стежать модниці.

Про життя до статусу першої леді відомо небагато, зокрема, ми нещодавно повідомляли, хто є найкращою подругою дружини президента.

З ким дружить і кому довіряє свої секрети перша леді України Олена Зеленська (ФОТО)

Тепер стала відомо дівоче прізвище Олени Зеленської. До заміжжя Олена була простою дівчиною з прізвищем Кияшко, яка не приймала залицяння хлопця з паралельного класу. Володимир Зеленський вельми хитро зміг налагодити зв’язок з дівчиною, яка йому так сподобалася.

Молоді люди зустрілися біля відеопрокату цілком випадково. Володимир Олександрович, побачивши у руках Олени касету з фільмом, попросив її позичити, бо, мовляв, дуже хотів побачити цей фільм.

Хоча насправді він багато разів його передивлявся.

А щоб повернути касету Олені, навмисно взяв її номер телефону і їхні стосунки закрутилися. Пара зустрічалася, а згодом жили разом 7 років і лише потім взяли офіційний шлюб. Зеленські виховують доньку Олександру та сина Кирила.

До слова, сьогодні Олена Зеленська святкує 45-річчя. Президент України так привітав свою дружину:

Люба моя ОВ, я хочу подякувати тобі. За те, що ти Є в моєму житті. За те, що ти зараз тут.

 

За віру твою в Україну і Перемогу. За те, що зміцнюєш мене. За всі роки, години, хвилини… і ще раз за ЦЕЙ рік. Як ти представляла Україну.


За дітей наших чудових, за ОВ та КВ.

 

Вітаю тебе з твоїм ДН.

 

Бажаю ОДНОГО тобі. Щоб день перемоги ЛЮДЕЙ над ОРКАМИ скоріше настав у твоєму житті. В нашому житті…

В житті всього народу!

 

 

Бажаю, люблю, вітаю!

 

Кохана ОВ, твій ВО.

Зараз українці дивуються взаєминам подружжя Зеленських, адже попри неймовірні складнощі та величезну небезпеку, вони тримаються разом, поки інші пари розлучаються.

Джерело: sensatsiya

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень