Вони мають хитрий план: чому тисячі вагітних росіянок їдуть до Аргентини

Влада країни уже серйозно занепокоєна таким нашестям

Міграційна служба Аргентини вкрай занепокоєна через масовий в'їзд до країни вагітних росіянок. Жінки прагнуть народити дітей в цій країні та отримати аргентинський паспорт.

За останні три місяці в Аргентину в’їхало 5 819 жінок, які збиралися народити дітей, - сказала національний директор з питань міграції Каріньяно. 

За її даними, торік в Аргентину в’їхали 21 757 російських громадян, в тому числі близько 10 500 вагітних жінок, і останніми місяцями їхня кількість швидко зростає.

Кількість справді щодня дуже велика. Лише минулої ночі… прибули 33 російські громадянки з приблизно 32, 33, 34 тижнями вагітності, - сказав Каріньяно.

Подробиці нічного затримання вагітних у нашому Телеграм каналі:

Минулого тижня міграційна служба навіть заборонила шістьом вагітним російським жінкам в’їзд до Аргентини. Жінок підозрювали в неправдивості їхніх туристичних намірів. Але вагітні пані звернулись до суду й отримали дозвіл тимчасово в’їхати до країни.

Згідно з аргентинським законодавством дитина народжена на території Аргентини одразу отримує аргентинське громадянство. Це дозволяє й батькам дитини також стати громадянами Аргентини в стислі терміни. 

Зараз правоохоронці почали розслідування, аби з’ясувати, чи не пов'язаний такий масовий приїзд вагітних росіянок з діяннями злочинної організації, яка навмисно організувала роботу такої схеми.

У нас немає жодних проблем із людьми будь-якої національності, які хочуть приїхати жити в Аргентину, хочуть виховувати тут своїх дітей та інвестувати в країну. Проблема в тому, що ці люди приїжджають, потім їдуть і не повертаються в Аргентину, але ж вони їдуть уже з аргентинським паспортом, - зазначила Каріньяно.

Аргентина традиційно відкрита для іммігрантів, але після затримання в Словенії кількох російських шпигунів з аргентинськими паспортами в Міграційній службі стали прискіпливіше перевіряти росіян, які намагаються в’їхати до країни. 

Джерело: Укрінформ

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень