Нове вуличне освітлення і теплі школи з дитсадками обіцяють у Рівному

Завдяки співпраці з НЕФКО

У Рівному частково замінять вуличне освітлення та утеплять навчальні заклади.

1 млн 200 тис. євро на ці проєкти вже незабаром місто отримає у межах угоди із НЕФКО. Про це повідомив міський голова Олександр Третяк:

28 січня відбулася онлайн-зустріч у межах реалізації проєкту НЕФКО-3. За її результатами Рівне отримає кредитну грантову угоду на 1 млн 200 тис. євро на утеплення шкіл, дитсадків та заміну освітлення вулиць, - повідомив очільник Рівного під час онлайн-трансляції на власній сторінці у фейсбуці.

Кошти Північної екологічно-фінансової корпорації спрямують на термомодернізацію шкіл і дитсадків міста та на оновлення мережі вуличного освітлення.

Нагадаємо, що проєкт «Впровадження енергоощадження в закладах та установах, що належать до комунальної власності м. Рівне та модернізація вуличного освітлення» реалізовується спільно з НЕФКО і включає два компоненти: запровадження заходів з термомодернізації та модернізацію вуличного освітлення. Загальна вартість цього проєкту - 6,731 млн євро.

Додамо, що раніше йшлося про модернізацію близько трьох десятків навчальних закладів Рівного.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень