Як ліквідувати «чорну дірку Північного» - розповіли у «Міськсвітлі»

Йдеться про територію школи №25, що в мікрорайоні Північний

 «Чорною дірою» називають територію школи №25, адже у вечірній час вона не освітлюється. І до міськради нещодавно надійшла петиція від городян з проханням подбати про те, щоб тут горіли у темну пору доби ліхтарі.

На засіданні бюджетної комісії міськради керівник комунального підприємства «Міськсвітло» Іван Черноморець (на фото вгорі) назвав інформацію у петиції "трішки неправильною". Бо, пояснив, їхні працівники зробили освітлення проходу між школами №25 та №28. Освітлюється і дорога біля 25-ої школи.

Світильники працюють у двох режимах: одні світять до 23 години і вимикаються, решта світять всю ніч. А сама 25-та школа не освітлюється. І тому відчуття, що навколо неї все – темінь.

За словами Івана Черноморця, на території школи потрібно встановити кілька прожекторів і проблема буде вирішена. А електроопори для цього тут є.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень