У Рівному поліпшать вуличне освітлення (ФОТО)

Адже мешканці міста скаржаться, що нинішні ліхтарі дають надто тьмяне світло

Замінити освітлення влада міста планує за кредитні кошти, які сподівається отримати у НЕФКО. Так коротко називають Північну екологічну фінансову корпорацію, утворену країнами Північної Європи: Данією, Ісландією, Норвегією, Фінляндією і Швецією. Ця корпорація надає фінансову підтримку різним екологічно важливим проєктам, зокрема, спрямованим на запобігання змінам клімату.

Міський голова Рівного Володимир Хомко на засіданні міськвиконкому поінформував:

Буквально в цьому кварталі буде підписана угода з НЕФКО по заміні всіх освітлювальних приладів у Рівному на світлодіодні. Я думаю, що в цьому році почнеться програма на 2 мільйони євро. І тоді ми будемо освітлені по вищому розряду.

За словами міського голови, цієї суми вистачить на заміну наявного вуличного освітлення і ще й вистачить трішки для ліхтарів на нових вулицях, де їх поки немає. Світлодіодні лампи – більш яскраві й економні за звичайні.

Вже всі документи для підписання угоди готові. Загалом розмір кредиту для Рівного має бути приблизно у 7 мільйонів євро. Тож, окрім освітлення, їх витратять на інші енергоощадні проєкти.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень