Шведи приїдуть у Рівне говорити про освітлення вулиць

Разом з міською владою обстежать 37 бюджетних об’єктів

Фото - 7Днів

У понеділок у Рівному працюватимуть представники НЕФКО. Це Північна екологічна фінансова корпорація яка надає підтримку різним екологічно важливим проектам.

За словами заступника міського голови Віталія Германа йдеться про залучення коштів на реалізацію проекту з енергоефективності.


Будемо проводити переговори на рахунок отримання кредиту у розмірі 5 млн Євро під 6% річних. І грантова угода – 1,5 млн Євро, це безповоротна міжнародна технічна допомога на освітлення міста. Це все буде відбуватися у Майстерні Міста, -  зазначив Віталій Герман. 

За словами Віталія Германа, міська влада разом представниками НЕФКО відвідає 37 бюджетних об’єктів, де мають реалізувати заходи з енергоефективності.

До слова, делегацію прийматимуть у відкритій у травні «Майстерні міста». Такий осередок виявився дуже популярний у місті, адже з моменту відкриття тут провели уже два десятки заходів. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень