Кіоск фаст-фуду на автовокзалі Рівного простояв менше доби

Міська влада переконала власників його забрати

МАФ, який учора встановили посеред проїжджої частини на автовокзалі, сьогодні вже прибрали. Це зробив сам власник кіоску.  Незаконно встановлена споруда простояла на дорозі перед входом на автостанцію менше доби.

Встановивши кіоск у недозволеному місці, його власники намагалися перевірити, як на це зреагує міська влада, вважає заступник міського голови Віталій Герман:

Власники, на мою думку, намагалися таким чином перевірити реакцію міської влади, поставили і дивилися, що далі буде. Реакція міської влади була миттєвою. 

 

Сьогодні вони забрали його самі. Шляхом переговорів ми їх переконали, що цю споруду потрібно звідти прибрати.

Голова комісії зі звільнення території Рівного від незаконно встановлених тимчасових споруд, заступник міського голови Віталій Герман

Ситуацію вдалося врегулювати, у тому числі, й завдяки небайдужим рівнянам, які надали їй розголосу, каже Віталій Герман.

Нагадаємо, нині у Рівному триває демонтаж незаконно встановлених споруд. До кінця року в місті планують знести понад 250 таких об’єктів. Зокрема, два тижня тому на вул. Макарова демонтували самовільно облаштований шиномонтаж. Тоді міській владі також вдалося домовилася з його власником, який забрав і перевіз своє майно. 

Фото – з фейсбук-сторінки Світлани Сироти

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень