У Рівному зносять шиномонтаж на Макарова (ФОТО/ВІДЕО)

За рішенням міськвиконкому

Незаконно встановлену тимчасову споруду сьогодні демонтують на перехресті вулиць Макарова та Корольова. Роботи спробують завершити до вечора, однак можуть і не встигнути, адже споруда чимала, а всередині багато спецобладнаня і скатів, які комунальники також повинні прибрати.

На місці події за виконанням рішення міськвиконкому пильнує  заступник міського голови Віталій Герман. Він каже, що власник шиномонтажу перешкоджає роботі комунальників і відмовляється прибирати своє майно:

Власник уже прибув. Він відмовився добровільно виконувати рішення виконавчого комітету, зараз викликає поліцію, групу особливого реагування та всі можливі інстанції. Трохи блокується робота, тому ведемо розмову з ним, намагаємося ще раз йому все роз’яснити. 

Голова комісії зі звільнення території Рівного від незаконно встановлених тимчасових споруд, заступник міського голови Віталій Герман

Ми можемо і не відвозити це майно на Трест зеленого господарства, якщо власник забере його десь в інше місце. А якщо не вдасться переконати його, то ми його заберемо це все на зберігання, - каже Віталій Герман.

Однак у цьому випадку власнику доведеться сплатити за демонтажні роботи, перевезення і зберігання власного майна, аби в подальшому його забрати.

Між тим, за дотриманням порядку на місці події стежать представники поліції та громадського формування «СОМ».

Роботи зі знесення шиномонтажу, який заважає будівництву тротуару, тривають.

Нагадаємо, минулого тижня у Рівному демонтували п’ять незаконно встановлених гаражів на вул. Буковинській. Загалом до кінця року в Рівному планують знести понад 250 таких об’єктів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень