Люди почали добровільно забирати незаконні гаражі: у Рівному триває демонтаж споруд (ФОТО)

Віталій Герман анонсував і знесення шиномонтажу

У Рівному триває процес звільнення дворових територій від незаконно встановлених споруд. Сьогодні гаражі зносять на вулиці Буковинській. Прикметно, що цього разу двоє власників самі забрали свої споруди, говорить заступник міського голови Віталій Герман:

- На Буковинській є сім незаконно встановлених гаражів, які, відповідно до рішення виконкому, мають бути демонтовані. Вчора добровільно було два демонтовано, сьогодні ми забираємо п’ять.

Люди погодилися що вони незаконно встановлені, забирають речі. У різних куточках міста працюємо. Виконуємо рішення виконавчого комітету і рішення міського голови.  

Нагадаємо, це вже третій демонтаж цього року. Усього на 2019-й запланували знесення 269 об’єктів, 17 з яких уже прибрали. Між тим Віталій Герман анонсував безпрецедентну подію – найближчим часом візьмуться за знесення шиномонтажу на вулиці Макарова, який зайняв частину тротуару.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень