Ні, це не DZIDZIO: Оля Цибульська вперше за 20 років показала свого чоловіка (ФОТО/ВІДЕО)

Чоловік погодився показатися публіці у свій День народження

Українська співачка Оля Цибульська показала фанатам свого чоловіка, якого 20 років приховувала від громадськості. Вони разом виховують сина.

Відео з обличчям чоловіка вона оприлюднила у Instagram.

У дописі та на відео Оля Цибульська розповіла, що вона разом з своїм чоловіком Сергієм уже понад 20 років, проте раніше шанувальники не бачили його обличчя.

Це спровокувало низку чуток про роман співачки з різними чоловіками та олігархами. Одним із найяскравіших скандалів став про роман її з DZIDZIO, який знищив шлюб. Насправді співачка вже 20 років щаслива разом з своїм чоловіком.

Також у ролику йдеться про те, що Оля Цибульська після початку війни просила чоловіка вийти з тіні, бо більше не могла приховувати в таємниці його особистість з людьми, з якою стала близькою, ховаючись разом в одному бомбосховищі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень