7 способів змусити чоловіка переживати, що ви його покинете

Метод для тих жінок, чиї чоловіки забули про романтику

Часто, отримавши бажане, чоловіки втрачають інтерес. Таке буває не лише на полюванні, а й у стосунках з жінками. Після кількох років шлюбу чоловік розслабився і вважає, що жінка нікуди не дінеться, тож увага, підтримка, компліменти і квіти більше не потрібні. У таких випадках є 7 способів повернути почуття.

Особистий простір

Не можна без дозволу брати телефон, особисті речі, читати електронну пошту. Чоловік повинен поважати і приймати це правило. Все заборонене притягує і насторожує.

Не звітуйте

Чоловіки не люблять багато подробиць того, де ви були і що робили. Діліться своїми планами з подругою і мамою, їм же розповідайте про минулий день в деталях, а для чоловіка залиште тільки найяскравіші моменти.

Захоплюйтеся іншими чоловіками

Але зауважте, треба захоплюватися не тілом, а професіоналізмом чи досягненнями іншого чоловіка. Це сприймається насторожено і мотивує на саморозвиток: здавалося б, немає явного приводу ревнувати, але з'являється страх того, що кохана піде до більш успішного і розумного.

Простіше ставтеся до побутових проблем

Мити підлогу потрібно у міру. Чоловік не повинен бачити вас лише в образі домогосподарки. Приділяйте час собі і навіть ідіть відпочивати з подругами, залишивши дітей на нього. Кілька годин на кухні змусять коханого серйозно переживати за те, що він вас втратить.

Різноманіття

Чоловікам подобаються контрасти, і вони втомлюються не тільки від рутини, але і від постійних емоційних струсів. Спробуйте поміняти поведінку на якийсь час. Пропонуйте нове і з ентузіазмом сприймайте його ідеї. Якщо ви самі по собі розкута і темпераментна жінка, то навпаки, спробуйте стати стриманішою.

Працюйте над собою

Чоловіки не бояться втратити домогосподарку, яка займається дитиною і відгородилася від зовнішнього світу. Але коли жінка продовжує розвиватися, стежить за собою — це триматиме його у тонусі. Доглянута і цікава жінка обов'язково буде привертати увагу інших чоловіків. Тим самим ваш чоловік буде пишатися вами і боятися вас втратити.

Не бійтеся втратити його

Часто жінки живуть з чоловіками, терплять погане ставлення і навіть абьюз. Все тому, що бояться лишитися одні. Страх перед тим, що чоловік піде, змушує погоджуватися на невигідні умови, прощати зради і помилки, з меншою повагою ставитися до себе, тому не можна постійно боятися втратити прихильність коханої людини. Неможливо завжди грати якусь роль, тому партнер повинен знати вас справжню і любити.

Цінуйте себе, адже хто буде любити вас, якщо ви самі себе не любите і не бережете.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень