7 ознак того, що у вас токсична дружба  

З якими «друзями» варто попрощатися

Щоб не залишитися у найтяжчу хвилину на самоті, потрібно знайти хорошого друга, який не покине вас. Саме для цього і варто знати ознаки хибного друга.

Він говорить лише про себе, а вас вислуховує з нудьгою, яку погано приховує. Якщо ж у вас з’являться проблеми, то такий друг відразу знайде невідкладні справи та залишить вас. Або ж просто пропустить повз вуха ваші слова, висловивши чергове співчуття

Хибний друг завжди виявляється страшенно зайнятий, коли потрібна його допомога. А ось про вашу допомогу помилковий друг просить постійно. Він не цінує ваш час та відпочинок. Такий друг просто може зателефонувати о 5 ранку, аби вилити душу, попросити грошей, хоча матеріально живе краще за вас або попросити підвезти, виконати брудну чи нудну роботу просто тому, що йому не хочеться платити.

Хибний друг жартує з вас при всіх та розповідає вам усе вам гидоти, які про вас кажуть. Він їх особисто чув, але чомусь не заперечив...

Хибний друг знецінює ваші успіхи. Усе, чого ви досягли – не надовго. Ви знову почнете курити та наберете вагу. А кохання – це ілюзія, яка розвіється… І начальником важко вам працювати, всі вас зненавидять! А від дієти волосся випаде, ось!

Поганий друг обговорює вас за спиною та «випадково» ділиться з іншими вашими секретами. А потім безневинно каже: ой, я випадково розповів! А хіба це не можна було говорити? Ну вибач!

Несправжній друг використовує ваші знайомства та зв’язки без вашого відома. Він намагається подружитися з ними, просить про щось або пропонує свої послуги.

Хибний друг заздрісний і його потай радують ваші невдачі. Він каже: «я ж тобі казав!». А коли вам щось вдається, то він сумний, роздратований і намагається плеснути ложку дьогтю в бочку меду.

Якщо серед ваших друзів є такі, які не готові радіти вашим успіхам та не мають часу допомогти розв’язати проблеми, то не варто тримати їх у своєму житті

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень