Відомо, з якого боку від чоловіка має спати жінка, щоб було щастя

Цього дотримувалися люди з давніх-давен

Все повинно бути на своїх місцях. Це правило розповсюджується навіть на чоловіка та дружину. Виявляється, ефект «правильного місця» поруч з чоловіком має пояснення релігійне, народне і навіть – наукове.

Жінка має бути зліва

Ще в давнину наші пращури вірили, що гармонія у парі залежить від того, з якої сторони від жінки спить чоловік. І цьому є логічне пояснення. Більшість людей – праворукі. І саме в правій руці чоловік тримає зброю, якою захищає своїх рідних від хижих звірів та ворогів. В народі казали, що зліва, бо там – серце чоловіка.

Що каже наука

Річ у тім, що мозок чоловіка і жінки працює по-різному: ліва півкуля мозку активніша у чоловіків. Вона відповідає за мислення та контролює праву половину тіла, а в жінок активніша права півкуля. Вона відповідає за емоції та пов'язана з лівою половиною тіла. Щоб взаємодоповнювати та підтримувати одне одного на енергетичному рівні жінка повинна знаходитись зліва від чоловіка. Так подружжя буде єднатись в одне ціле, підсилюючи слабкі сторони один одного.

Релігійне пояснення

Під час вінчання наречена завжди стоїть зліва. За церковними традиціями це пояснюється розташуванням ікон: ліворуч – образ Діви Марії, а праворуч – образ Ісуса Христа.

Чого чекати, якщо все не «на своєму» місці?

Ми часто бачимо родини, в яких дружина тягне на собі все – дітей, роботу, дім. А чоловік все ніяк не вийде з дитячого віку й не ладен після себе шкарпетки прибрати. Причиною такого явища може бути порушення енергетичної взаємодії. Жінка від чоловіка має бути зліва, а зліва від жінки – дитини. Тож коли зліва замість дитини – чоловік, він перетворюється на вічну дитину поруч з «маминою цицею».

Джерело: Bazarmedia

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень