Жінки бігають натовпом: Імена чоловіків, які притягують

Ото щасливчики

Є чоловіки, яким треба докладати зусиль, аби здобути прихильність жінок. Навіть серцеїди і дамські угодники, які купаються в жіночій увазі, перші кроки роблять самі. Але є й ті, яким просто пощастило і до них липнуть жінки. Все через їхні імена, які притягують.

Олександр

Олександр – магніт для жінок. Він завжди купається у жіночій увазі. Тож іноді йому буває важко обрати ту, яка більше до вподоби. Напевно, жінки підсвідомо відчувають, що Олександр стане зразковим сім'янином і хорошим батьком, тому жінки так наполегливо хочуть собі в пару володаря цього імені.

Вадим

Вадима жінки можуть розгледіти не одразу. Зазвичай, він стає популярним серед жінок після 30 років. Тоді він стає справжнім впевненим мачо, до того ж інтелектуально розвиненим. Ім'я Вадим походить від давньослов'янських коренів «вадити», що означає вабити і залучати. Тому немає нічого дивного в тому, що Вадим користується популярністю у дам. Дружині Вадима пощастить, він буде любити і балувати.

Дмитро

Дмитро — природжений бути у центрі уваги серед жінок. Дмитро – завойовник і йому важливо мати у всьому перевагу. Діма любить ставити для себе важкодоступні цілі і приносить йому багатство і успіх.

Джерело:  Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень