Неприємні факти про шлюб

Це треба знати кожному

Любов – це почуття, яке поєднує людей і робить нас щасливими. Однак у тривалих стосунках часто з’являються неприємні моменти, про які важливо знати кожному, вважають психологи.

Метелики в животі – це не назавжди

Кожен хоч раз у своєму житті відчував ці відчуття – «метелики у животі». Однак стан закоханості проходить – у когось раніше, у когось пізніше, але чарівний період не триває вічність. Все через те, що знижується рівень гормону щасті – дофаміну. Якщо вашу пару спіткав такий період, намагайтеся правильно вибудовувати відносини, поки пристрасть не вщухла. Тоді можна зберегти свої стосунки і закоханість перейде в глибоку любов, теплоту і дружбу між людьми.

Роздратування

Рано чи пізно, але партнер починає дратувати. До того ж найчастіше дратує, те що колись у людині подобалося. Цей період треба просто пережити. Роздратування з’являється раптово, а потім так само раптово ви перестанете його відчувати.

Спільний побут

Коли люди закохуються, часто не помічають негативних рис партнера. А от, почавши жити разом, починають розподіляти обов’язки. Легко починати спільне проживання тим, хто вже не живе з батьками давно і знає, що треба прибирати, мити за собою посуд, прати, прасувати і так далі. Ті, за ким вічно все робили, наприклад, мама, у спільному житті спочатку будуть в цілковитому шоку від того, що доведеться щось робити.

Діти

Діти – це прекрасно. Але вони кардинально змінюють стосунки пари. З появою малечі й центрі уваги любов до дитини, а не до партнера. Тут важливу роль відіграють материнські інстинкти, змінюються звички, правила. Жінка приділяє менше уваги чоловікові, якого це може стомлювати і навіть дратувати. Тут варто навчитися правильно розділяти час і не забувати, що ваша половинка потребує уваги і допомоги. Цей процес взаємний, не лише жінка має намагатися розриватися між дітьми і стосунками, бо любов – це спільна праця.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень