Невдахи у коханні: 5 знаків Зодіаку, яким складно знайти собі пару

Через особливості характеру

Дехто одружується дуже рано, а дехто не може собі знайти пару навіть до 35 років. Часто це трапляється через нещасливі відносини в минулому, невдалий досвід батьків і банальні страхи перед сімейним побутом. Однак астрологи кажуть, що часто у цьому винні зорі. Перелік знаків Зодіаку, яким складно знайти собі пару.

Козоріг

Козороги створили собі образ ідеального партнера, з яким вони зможуть прожити все життя. Але часто все виходить не так, як вони б хотіли. Козороги закохуються в людину, яка далека від ідеалу. У цих стосунках вони відчувають страждання, але впевнені, що краще прожити з коханою людиною в муках, ніж бути одному.

Водолій

Представникам цього знаку Зодіаку складно довіритися новому знайомому. Часто Водолії не звертають уваги на тих, хто повністю відповідає ідеальному способу їхнього життя і не можуть розрізнити, які стосунки будуть довгострокові, а які швидкоплинні. Водолії погодяться на шлюб, якщо по-справжньому закохаються.

Близнята

Люди цього знака обожнюють закохуватися. Це почуття надихає і робить їх щасливішими, додаючи яскравих фарб в їхнє життя. Однак страх бути покинутими не дає їм створювати серйозні відносини. Тим, хто хоче бути поруч з Близнятами, потрібно набратися терпіння і заслужити довіру.

Рак

Раки – боягузи й дуже бояться бути зрадженими. Тож вони часто будують відносини з людиною, до якої не відчувають романтичних почуттів. Так вони думають, що менше страждатимуть. Головною рисою характеру Раків є незалежність. Саме тому вони не поспішають пов'язувати своє життя з іншою людиною. Краще бути самотніми і без любові, ніж постійно боятися.

Діва

Діви повністю не довіряють жодній людині, тому ніколи не розповідають про свої почуття і бажання. Також вони не люблять розповідати комусь таємниці про своє особисте життя. Дівам складно зустріти людину, яка б повністю задовольнила їхні вимоги. Саме тому вони намагаються триматися подалі від людей, які зазіхають на їх серце.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень