«Обіцянка — цяцянка»: 5 знаків Зодіаку, які пускають слова «на вітер»

Я вам обіцяю, переобіцяти...

Близнята

Їм найскладніше виконувати те, що вони наобіцяли іншим. Адже часто вони дають такі обіцянки, які не можуть і не збираються виконувати. Та й для себе будують грандіозні плани, за якими не живуть.

Терези

Представники цього знака Зодіаку звикли догоджати всім навколо. Їм хочеться, щоб усе завжди виходило і все залишалося задоволеним. А досягають вони все горами обіцянок, маніпулюючи людьми.

Водолії

Попри надійність і справедливість, Водолії можуть бути непередбачуваними та безвідповідальними. Те, чи стримає Водолій свою обіцянку чи ні, залежить тільки від того, скільки зусиль від нього буде потрібно. Якщо це може стати для нього серйозним випробуванням, він просто здасться, різко відповівши, що це неможливо

Риби

Вони дбають про інших та намагаються усім навколо догодити. Говорити людям те, що вони хочуть почути та давати нездійсненні обіцянки для них у порядку речей. Зазвичай Риби мають добрі наміри, але вони ніколи не продумують усі свої вчинки до кінця.

Раки

Раки постійно намагаються комусь догодити, тому свідомо кажуть людям те, що вони хочуть почути, щиро вважаючи, що так буде правильно. Однак коли справа доходить до виконання цих обіцянок, Раки розуміють, що відкусили більше, ніж можуть прожувати, і на перше місце виходить їхній егоцентризм.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень